Dacă am fi dorit am fi putut să inventăm o istorie, dar am preferat să creăm un sandwich despre care să nu se vorbească la trecut.

Deşi multă lume se şi ne întreabă de unde vine Lucas Super Sandwich, trebuie să vă spunem că este un brand 100% românesc care a pornit la sfârşit de octombrie 2009, în Timişoara.
Ideea de a face un super sandwich ne-a venit în vara lui 2009, în timp ce, în concediu fiind, colindam plajele unui litoral învecinat cu cel românesc. Am simţit că este un produs care trebuie să aibă loc pe piaţă.

Am pornit afacerea crezând pe deplin în produsul nostru,în faptul că trebuie să ne hrănim sănătos. Pardoxal, chiar dacă vindem sandwich-uri, Lucas Super Sandwich nu este un produs de fast food. Am creat acest sandwich tocmai în ideea de a oferi o hrană sănătoasă care să conţină ingrediente atent selecţionate.
Ne dorim exact ceea ce v-am spus la început. Să nu vorbească lumea despre noi la trecut. Vrem să fim, dacă se poate spune astfel, o istorie prezentă. Vrem ca fiecare client care descoperă produsul nostru să aibă parte de o experienţă care să îl facă să revină de fiecare dată cu plăcere la Lucas Super Sandwich.

Poate, veţi spune, nu sunt dorinţe multe, dar suntem siguri că sunt cele care contează cel mai mult pentu clienţii noştri.
Au fost destui cei care ne-au întrebat de unde Lucas? De ce acest nume? Nimic mai simplu. Numele produsului vine de la creatorul acestuia, Lucian Croitoriu care, între prieteni, este numit Lucas. Împreună cu Ela, soţia lui, au gândit acest brand.

În spatele tuturor reţetelor Lucas Super Sandwich se află familia Croitoriu. Împreună, Ela şi Lucian testează fiecare sandwich. Nimic nu iese pe piaţă fără avizul lor şi al prietenilor apropiaţi.

Odată ce au lansat pe piaţă un produs cei doi îşi împart sarcinile în firmă, Ela, avocat de meserie, se ocupă de hârtii, iar Lucian, om de vânzări, are grijă ca treaba să meargă cât mai bine.